چهار نکات نجات بخش درباره هنگامه حمیدزاده
چهار نکات نجات بخش درباره هنگامه حمیدزاده
Blog Article
در واقع هنگامه حمیدزاده از مجموع 7 اثری که در کارنامه دارد، در 6 اثر در سینما با نامهای فیلم به وقت خماری، فیلم متولد 65، فیلم آبنبات چوبی، فیلم اشباح، فیلم آل و فیلم دلخون به ایفای نقش پرداخته و در 1 اثر در تلویزیون با نام سریال بزنگاه بازی کرده است. پس از کودتای ۲۸ مرداد که ضربهٔ سنگینی بر پیکر آزادیخواهان و مبارزان با استبداد بود، آل احمد نیز دچار افسردگی شدیدی شد. «شاملو متوجه شد که موسیقی کهن کلام میتواند آن روح را در محتوای او بدمد؛ نه موسیقی زبانِ روزمره. دوران نوجوانی و جوانی نیما مصادف است با توفانهای سهمگین سیاسی ـ اجتماعی در ایران نظیر انقلاب مشروطه و جنبش جنگل و تأسیس جمهوری سرخ گیلان، روح حساس نیما نمیتوانست از این توفانهای اجتماعی بیتأثیر بمانَد. او در این جلسات با ایراد سخنانی پیرامون شاهنامه به مباحث زیادی دامن زد. شاملو در زمینه ترجمه نیز فعالیتهای زیادی دارد. ↑ «- از آزاد گذاشتن آیدا سرکیسیان در تنظیم کتابهای شاملو پشیمانیم». با انتشار خبر سانحهٔ تصادف در روزنامهها و مجلات و مراجعهٔ مردم به بیمارستان و به علت انبوه جمعیت، نظم عمومی بیمارستان برهم زده میشود و برای اینکار دفتری در سالن انتظار بیمارستان قرار میدهند تا مردمی که موفق به عیادت از بنان نشده بودند در آن دفتر بیو هنگامه حمیدزاده ابراز همدردی کرده و نوشتهای برای او به جای بگذارند. This content has be en written by GSA Co nt ent Generato r DEMO.
دانلود عکس هنگامه حمیدزاده
آواز ماهور با غزل سعدی به مطلع «همه عمر برندارم سر از این خمار مستی/ که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی» و آواز دیلمان با شعر سعدی به مطلع «چنان در قید مهرت پایبندم/ که گویی آهوی سر در کمندم» و همچنین آواز اصفهان بر روی غزل «آمد اما در نگاهش آن نوازشها نبود» از کارهای شاخص بنان هستند. برخی بنان را بزرگترین اجراکنندهٔ سبک وزیری-خالقی میدانند. آلبوم " رنگین کمون " اثر " ثمین باغچهبان " آهنگساز بزرگ و صاحب سبک ایرانی که در قالب صفحه گرامافون، نوار کاست و سی دی منتشر شدهاست و با گذشت سالها هنوز مخاطبان خود را دارد. شعر نو عنوانی بود که خودِ او بر آن نهاد و این سبک سپس به شعر نیمایی مشهور شد. از سال ۱۳۶۷ جایزه سیمرغ بلورین به برندگان اهدا شد. از سال ۱۳۶۰ به بعد با همکاری آیدا شاملو تدوین شد و پس از درگذشت شاملو کار بر روی این کتاب توسط آیدا ادامه دارد.
در کتاب تاریخ ترجمهٔ ادبی از فرانسه به فارسی (۱۳۹۳) دربارهٔ ترجمههای احمد شاملو نوشته شدهاست: «شاملو در بیشتر ترجمههایش به خوبی از عهده برآمده است؛ از جمله برزخ (۱۳۳۴) از ژان روورزی، زرنگار (۱۳۳۵) از هربر لو پوریه، پابرهنهها (۱۳۳۷) از زاخاریا استانکو، قصههای بابام (۱۳۴۶) از ارسکین کالدول، عروسی خون (۱۳۴۷) از فدریکو گارسیا لورکا، درخت سیزدهم (۱۳۴۹) از آندره ژید، دماغ (۱۳۵۱) از ریونوسوکه آکوتاگاوا، سیزیف و مرگ (۱۳۵۲) از روبر مرل، خزه (۱۳۵۵) از هربر لو پوریه، مرگ کسب و کار من است (۱۳۵۵) از روبر مرل و شهریار کوچولو (۱۳۵۸) از سنتاگزوپری که در چاپهای بعدی با عنوان شازده کوچولو منتشر شد. شی چینگ یا کتاب شعر یا کتاب سرودها، از جمله آثار بهجامانده از چین باستان در زمینهٔ شعر است. نادیه فضل علاوه بر شعر، مقالهها و نوشتارهای اجتماعی بسیاری نیز دارد که در آنها بیشتر به دردهای زنان افغانستان با هدف تحقق برابری و عدالت پرداختهاست، از جمله فراخوانی به نام «سنگسار، آغازی برای اندیشیدن» و نوشتههای وی پیرامون قوانین زن ستیزی که در روزهای ابتدای سال ۱۳۸۸ در افغانستان به تصویب رسیده است.
تولد هنگامه حمیدزاده
در سال ۱۳۳۳ نخستین داستان کوتاهش به نام صب میشه در مجله امید ایران منتشر شد، و در سال ۱۳۳۸ توانست اولین مجموعه داستانش به نام مول را با سرمایه شخصی به چاپ رساند. او مجله را به شکل و اندازهای غیر از معمول مجله فردوسی درمیآورد و سنجاق ناشده و روزنامهوار به دست خواستاران میرساند. مجله کیهان فرهنگی. مرداد ۱۳۷۷ - شماره ۱۴۴. «مؤسسهٔ فرهنگی پژوهشی الف. در سال ۱۳۴۶ شاملو سردبیری قسمت ادبی و فرهنگی هفتهنامه خوشه را به عهده میگیرد. در سال ۱۳۳۹ مجموعه شعر باغ آینه منتشر میشود. شخص من که نویسندهٔ این کلمات است در خانوادهٔ روحانی خود، همان وقت لامذهب اعلام شده، دیگر مهر نماز سایت من زیر پیشانی نمیگذاشت. خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency. خبرگزاری ایمنا. بایگانیشده از اصلی در ۳۰ ژوئن ۲۰۱۳. معتقد است که شاملو پس از نیما، بیشترین تأثیر را بر شعر و شاعران معاصر داشتهاست و بر این باور است که در میان شاعران معاصر ایران، عاشقانههای شاملو، زیباترین ترانههای عشق در شعر نوی پارسی است. از میان فیلمنامههای شاملو میتوان به «بنبست» (۱۳۴۳، میرصمدزاده) محصول استودیو پانوراما و «فرار از حقیقت» (۱۳۴۵، ملک مطیعی) محصول مهتاب فیلم اشاره کرد. او همچنین نامه ای به مسعود رجوی بلندپایهترین رهبر سازمان مجاهدین خلق نوشت.
Report this page